ВП Буряк столовий “Риваль” 5 г, Агроном
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Буряк столовий Риваль – середньоранній, високоврожайний сорт з відмінними смаковими якостями. Коренеплоди гладенькі, циліндричної форми, масою 200-300 г. М’якоть темно-червоного кольору, соковита, ніжна, без кілець. Використовується для зберігання, переробки та споживання у свіжому вигляді.
Буряк столовий Риваль віддає перевагу легким родючим грунтам з глибоким орним шаром. Рекомендується проводити посів коли грунт прогріється до +6-8ºС. Сходи витримують заморозки до -2°C. Догляд полягає у розпушуванні міжрядь, прополюванні та проріджуванні сходів. Особливо потребує вологи в період проростання насіння, формування й росту коренеплодів. Оптимальна температура для росту — +15-23ºС. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості — 90-110 днів.
Яка ширина міжряддя буряків?
Ширина міжрядь – 60-70 см. Норма висіву при сівбі сівалками з котушковими висівними апаратами – 15-18, сівалками точного висіву – 8-12кг/га. Глибина загортання насіння залежить від його крупності, механічного складу ґрунту і становить не більше 4-5, а на важких ґрунтах – 2-3 см.
Скільки морозу витримує столовий буряк?
Цукровий буряк терпить холодні плюсові температури, але чутливий до морозу у фазі сходів. Тимчасові заморозки до -3-5°C культура може перенести, однак успіх виживання залежить від вологості ґрунту.
Норма висіву: 1-2 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 3-4 см
Ширина міжрядь: 45 см.
Фасовка: 5г, 20г
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Буряк |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Бордовий |
Виробник | Агроном |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 5 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Упаковка | |
Упаковка | Пачка |
Вага | 5 г |
- Ціна: 7 ₴